Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques
Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques
cartell exposició un altre turisme de Diego Espada

Un altre turisme.

Diego Espada
del 30 de Juny al 29 de Juliol de 2022

Espai 3r Esquerra presenta:

“Un altre turisme” una exposició de Diego Espada.

 

Girona, 21 de juny de 2022 – El divendres 30 de juny, a les 19 hores, a l’Espai 3r Esquerra, s’inaugura l’exposició “Un altre turisme” el fotògraf Diego Espada emmarcada dins el cicle expositiu anual Metaphorai FOTO que impulsa el 3r Esquerra.

L’exposició pren com a referencia la guia d’experiencies turístiques inclusives “Els sentits de la descoberta. La Costa Brava i el Pirineu de Girona per tothom” editada el 2021 pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona en la que Diego Espada ha col·laborat com a fotògraf.

En aquesta segona fase impulsada pel 3r Esquerra i Diego Espada es proposa en format expositiu i sota el títol “Un altre turisme” un recorregut per una acurada selecció de fotografies fruit de les experiències d’aquestes activitats inclusives.

L’exposició convida a les espectadores a ser partícips, tot observant i gaudint d’un gran nombre d’activitats turístiques i de descoberta del territori amb les persones amb discapacitat com a protagonistes. Les imatges, amb gran delicadesa vivencial, narren sense floritures les experiències d’aquest altre turisme, amb l’esperit de fomentar criteris d’inclusió de la diversitat, en tot l’ampli sentit de la paraula.

 

Diego Espada (1968) fotògraf, s’ha dedicat als camps de la producció radiofònica com a productor i realitzador en diversos mitjans (Cope, Radio Gracia o Radio Sabadell). Es dedica professionalment a la fotografia des de fa 25 anys.

Ha exercit de director del Màster en Fotografia Creativa de l’ERAM-UdG. Actualment és director del Postgrau en Fotografia de l’ERAM i docent del Grau en Comunicació Audiovisual i Multimèdia de l’ERAM a Girona.

https://www.diegoespada.es/web/

 

Metaphorai FOTO, un cicle anual del 3r Esquerra

El cicle Metaphorai FOTO, a partir de diverses propostes expositives programades durant tot l’any, proposa reflexionar sobre la docència de les imatges, oferint un espai i unes activitats on ens convida a observar com la producció audiovisual educa les nostres mirades i teixeix realitats a ritme de clic.

A més de les exposicions, el cicle oferirà diverses activitats paral·leles per a profunditzar sobre les temàtiques concretes de cada exposició, donant així la oportunitat de conèixer de primera mà les persones protagonistes i el seu entorn.

L’ exposició “Un altre turisme” es podrà visitar a l’Espai 3r Esquerra de CoEspai (C/ Anselm Clavé 32, 3r. Girona) del 30 de juny al 29 de juliol de 2022.

 

 Per  a  més  informació  i contacte de premsa:

Celeste Senés:  hola@terceresquerra.com

Amel Labdouni:    amel@terceresquerra.com