Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques
Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques

Cora(je)

Gabo Caruso
del 2 al 29 de Novembre de 2022

Gabo Caruso plasma a través de la fotografia, el procés evolutiu de Cora, el qual anirà creixent amb els anys al mateix temps que la seva protagonista, per tal de poder transmetre la construcció de la seva identitat. Tot constatant que és possible ser trans i créixer feliç.  Així mateix, l’exposició obre les portes el dimecres 2 de novembre a les 15.30 h, a l’escola universitària ERAM.

Aquesta, es divideix en diferents «universos vitals de la protagonista, universos que històricament han tancat la porta a tota experiència trans». Es tracta d’un treball col·laboratiu que inclou, a més del mateix treball fotogràfic de l’artista, altres instantànies fetes per la mateixa Cora o extretes de l’arxiu familiar. Fotografies des d’on aprofundir en aquests processos que, com els de Cora, demanen ser vistos.

Amb aquest treball de creació múltiple l’artista obre una porta a pensar la performativitat de les imatges mentre exhibeix, des de la singularitat que permet la discontinuïtat de cada instantània, alguns dels noms màgics de la identitat.