Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques
Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques

Marta Galán

Marta Galán (Madrid, 1973) es dedica professionalment a l’escriptura de textos d’escena per a l’acció social, el documental i la performance amb l’objectiu de transmetre la poètica política del quotidià. A més dirigeix, assessora i crea projectes artístics de desenvolupament cultural comunitari.

Recentment ha obtingut el Premi Teatro Autor Esprés pel text Accions de resistència, que s’editarà enguany en aquesta col·lecció.

Durant l´any 2020-21 va ser seleccionada com a Artista Resident al Teatre Lliure (Bcn) on ha dut a terme un projecte de recerca comunitària i documental amb un grup de persones grans que van protagonitzar la migració dels any 50 i 60 a Barcelona i amb un grup de joves que han migrat sols a Catalunya i que actualment estan tutelats per la DGAI i es formen a la Fudació Comtal. El resultat d´aquesta recerca és l´espectacle Forasters vindran… coproduiït pel Teatre Lliure i el pla seqüència Som aquí per millorar les nostres vides, filmat a El Born Centre de Cultura i Memòria i produït pel Festival Grec i Vulnus Arts Vives i recerca.