Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques
Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques

Exposició Dilluns 7pm- 3r Esquerra

Laura Torres Brunet, artista referent del 3r Esquerra, continua amb la seva exposició Dilluns 7 pm, accessible a tots els públics de 10 h a 13 h i de 15 h a 17 h, fins al 28 d’octubre de 2022. La Laura ens mostra, a través d’una experiència audiovisual, un seguit de pintures i imatges […]

Laura Torres Brunet, artista referent del 3r Esquerra, continua amb la seva exposició Dilluns 7 pm, accessible a tots els públics de 10 h a 13 h i de 15 h a 17 h, fins al 28 d’octubre de 2022.

La Laura ens mostra, a través d’una experiència audiovisual, un seguit de pintures i imatges captades, cada dia a les 19 h, al parc de la Devesa de Girona. Amb aquesta obra es veu representat el pas del temps, captant diàriament el transcurs de l’hivern i l’arribada de la primavera i deixant constància dels canvis que presencia. A més, enregistrant tots aquests moments, la Laura ens porta a submergir-nos en el seu dia a dia.

L’exposició reflecteix els petits canvis que la natura pateix contínuament durant el canvi estacional. Se’ns presenta una seqüència d’imatges i sons semblants però, al mateix temps, sorprenentment diferents.

L’artista ens convida a fer una petita pausa i a donar-nos compte del pas del temps en un dels espais més coneguts de la ciutat, podent apreciar d’una manera menys comuna i rutinària aquests canvis i sensacions.

Us esperem a l’exposició, de dimarts a divendres, a CoEspai Girona, C/Anselm Clavé 32, 3r, Girona.

Actualitat relacionada