Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques
Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques

“No m’ho perdis” – Sergi Conesa i Noa Morales

El 3r Esquerra, des del projecte Metaphorai FOTO i en col·laboració amb Es Far Cultural i Menorca Doc Fest, se suma al Dia Internacional de l’Art amb la inauguració a Girona de la instal·lació “No m´ho perdis”, dels fotògrafs Noa Morales i Sergi Conesa. A través l’experiència d’en Bilal, un jove migrant, aquesta proposta expositiva […]

El 3r Esquerra, des del projecte Metaphorai FOTO i en col·laboració amb Es Far Cultural i Menorca Doc Fest, se suma al Dia Internacional de l’Art amb la inauguració a Girona de la instal·lació “No m´ho perdis”, dels fotògrafs Noa Morales i Sergi Conesa.

A través l’experiència d’en Bilal, un jove migrant, aquesta proposta expositiva gira entorn la construcció de la identitat a partir d’un diàleg visual amb els modes de la memòria, en què el territori esdevé l’element espacial des d’on es generen els processos de formació i resignificació d’allò que recordem, ens defineix i ens identifica.

Els fotògrafs Noa Morales i Sergi Conesa, en col·lectiu i en diàleg amb el protagonista d’aquest relat fotogràfic, aborden la construcció de la identitat dels joves que es troben en processos migratòris. A través de l’experiència personal del Bilal, reflexionen al voltant de la relació dialèctica entre identitat i memòria i en com els territoris poden ser elements espacials i temporals que condicionin la subjectivitat d’aquestes persones. Un treball del projecte Constel·lacions, mirades intermediterrànies, dels fotògrafs becats amb residència de creació pel festival transfronterer FOTOLIMO i Es Far Cultural (Casa d’Artistes) durant el 2021.

 

Horari de visita de la sala:

Dimarts, dijous i divendres de 10 a 13 hores. Dijous i divendres: de 16 a 18 hores

Per visites concertades, enviar mail a hola@terceresquerra.com o trucar al 972 911 853

Actualitat relacionada