Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques
Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques

Nova artista resident – Laura Torres Brunet

Volen presentar la nostra nova resident, dins el programa de Residències Artístiques del Tercer Esquerra. Laura Torres Brunet (Roses, 1992), és artista plàstica i viu a Girona des de fa 12 anys. És graduada en Medicina per la Universitat de Girona, tot i que actualment la seva activitat professional es centra principalment en la pintura. […]

residència artóstica Girona

Volen presentar la nostra nova resident, dins el programa de Residències Artístiques del Tercer Esquerra.

Laura Torres Brunet (Roses, 1992), és artista plàstica i viu a Girona des de fa 12 anys. És graduada en Medicina per la Universitat de Girona, tot i que actualment la seva activitat professional es centra principalment en la pintura. Tracta temes com la interacció entre els èssers humans i el medi natural o el creixement individual i col·lectiu, i ho tradueix principalment en forma de pintura abstracta. Ha realitzat diverses exposicions individuals i col·lectives a Girona. També ha autoeditat un llibre de poesia, Ocell Blau.

Desenvolupa la seva residència al Tercer Esquerra amb el projecte Dilluns 7PM, partint de la necessitat de parar el ritme de vida i prendre plena consciència. A través de la visió d’un paisatge, cada dia, a la mateixa hora, veiem com aquest pot canviar i ser tant diferent, així com les sensacions que ens pot evocar. El dia escollit té una intencionalitat, els dilluns s’identifiquen amb el dia més gris de la setmana.

Ha quedat palès ara més que mai que la salut física i sobretot mental de la població necessita més atenció. El gaudir del aquí i de l’ara en un entorn natural dins la ciutat és un privilegi que moltes vegades no som conscients.

A través del treball i la residència de la Laura, ens endinsarem en la pràctica de l’ara i en el paisatge com a element clau d’una realitat.

Actualitat relacionada