Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques
Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques

I Jornada Metaphorai FOTO disponible al complet a Youtube

Durant aquesta jornada vam comptar amb uns ponents de luxe reflexionant sobre tres temàtiques: Imatges i realitats socials, imatge, art i perspectives de gènere i la docència de la imatge fotogràfica. Totes tres repartides en tres taules rodones amb ponents com Jordi Borràs, Pep Admetlla, Laura Van Severen, Lurdes R. Basolí, Diego Espada, Mireia Ferrón […]

Durant aquesta jornada vam comptar amb uns ponents de luxe reflexionant sobre tres temàtiques: Imatges i realitats socials, imatge, art i perspectives de gènere i la docència de la imatge fotogràfica. Totes tres repartides en tres taules rodones amb ponents com Jordi Borràs, Pep Admetlla, Laura Van Severen, Lurdes R. Basolí, Diego Espada, Mireia Ferrón i Albert Gusí. Moderat per Robert García Orgallo.

Pots veure les tres taules rodones aquí:

 

Actualitat relacionada