Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques
Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques

Inauguració “Strata, capes d’un discurs”

L’exposició produïda pel 3r Esquerra en col·laboració amb la fotògrafa Laura Van Severen, apunta cap a les maneres d’exposar la pròpia imatge fotogràfica, pensant en la potència d’un mitjà capaç d’obrir espais de reflexió des de i més enllà del discurs pel qual han estat creades. “Capes d’un discurs” exhibeix uns paisatges contemporanis capaços de […]

L’exposició produïda pel 3r Esquerra en col·laboració amb la fotògrafa Laura Van Severen, apunta cap a les maneres d’exposar la pròpia imatge fotogràfica, pensant en la potència d’un mitjà capaç d’obrir espais de reflexió des de i més enllà del discurs pel qual han estat creades.

“Capes d’un discurs” exhibeix uns paisatges contemporanis capaços de situar l’espectador enter una fascinació no espectacular i les contradiccions que apareixen en la nostra manera d’existir en el món. Paisatges que ens recorden, també, el dispositiu on es fa visible allò que és captat a cada instantània i la manera en què són pensades i exposades.

 

Actualitat relacionada