Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques
Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques

Laura Van Severen (artista resident novembre 2021)

Presentem l’artista que estarà fent la residència amb nosaltres aquest mes de novembre. D’origen Belga i afincada a Barcelona, la Laura va estudiar fotografia al KASK / School of Arts, a Gante. La seva obra qüestiona la relació entre l’humà i el seu entorn. Com ens apropiem dels llocs, els dissenyem i com ens amotllem […]

Strata capes d'un discurs

Presentem l’artista que estarà fent la residència amb nosaltres aquest mes de novembre. D’origen Belga i afincada a Barcelona, la Laura va estudiar fotografia al KASK / School of Arts, a Gante. La seva obra qüestiona la relació entre l’humà i el seu entorn. Com ens apropiem dels llocs, els dissenyem i com ens amotllem al que ens envolta.

Partint del seu projecte fotogràfic “Strata”, Laura Van Severen i el 3r Esquerra establiràn un diàleg en el marc del projecte Metaphorai FOTO. S’incidirà en les possibles reformulacions per a la publicació d’un projecte fotogràfic. Es tractarà doncs d’atendre les possibilitats de disposició de les imatges a l’hora de ser exposades o publicades, des de la idea i la intencionalitat com la consideració del mètode artístic de l’autora, però també des de les característiques de la imatge fotogràfica com a mitjà. Es planteja, així, un diàleg sobre els modes de tractar amb fotografies en el moment de construir cada discurs. Un diàleg sobre les maneres de fer a través d’escenes capaces d’obrir-se, en el moment de la producció, a nous assemblatges de sentit davant la singularitat i la repetició dels fascinants paisatges de residus que configuren el projecte Strata.

Actualitat relacionada