Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques
Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques

30 de set – Inauguració de “Sota els Marges”, l’exposició amb Alberto Polo

L’exposició produïda pel 3r Esquerra en col·laboració amb el Fotògraf Alberto Polo, aplega en el seu recorregut preguntes i ressons sobre la imatge fotogràfica com a mitjà per a la transmissió de les experiències que tenim amb el món. Sota els marges es construeix a partir d’imatges espontànies carregades de gestos i espais amb les […]

L’exposició produïda pel 3r Esquerra en col·laboració amb el Fotògraf Alberto Polo, aplega en el seu recorregut preguntes i ressons sobre la imatge fotogràfica com a mitjà per a la transmissió de les experiències que tenim amb el món.

Sota els marges es construeix a partir d’imatges espontànies carregades de gestos i espais amb les quals el fotògraf acaba creant continuïtats més enllà d’un temps cronològic concret. Una manera de fer fotografies que obre el camí per pensar, des del projecte MetaphoraiFOTO, sobre el posicionament de qui captura la imatge, la intencionalitat de cada projecte, sobre les ombres i el fora de camp, com a grans protagonistes de la comunicació i el llenguatge visual.

 

l’exposició “Sota els marges” es podrà visitar del 30 de setembre al 30 d’octubre. Us esperem a l”inauguració el 30 de setembre a les 19h.

 

Actualitat relacionada