Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques
Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques

Cicle de literatura “En primera persona” al 3er Esquerra

Amb Txus García, autora del llibre de poesia queer «Este torcido amor. La ternura de los ahogados» | En Primera Persona   Del febrer al maig, CoEspai, acollirà En Primera Persona, un cicle de literatura i conversa amb el qual pretenem dotar a la ciutat de Girona i les persones que l’habitem d’un espai on […]

Amb Txus García, autora del llibre de poesia queer «Este torcido amor. La ternura de los ahogados» | En Primera Persona

 

Del febrer al maig, CoEspai, acollirà En Primera Persona, un cicle de literatura i conversa amb el qual pretenem dotar a la ciutat de Girona i les persones que l’habitem d’un espai on poder compartir inquietuds, dubtes, experiències i estratègies al voltant dels cossos, desitjos i sexualitats dissidents.

Per això, ens acompanyaran les veus i paraules de les veus que més ressonen actualment a l’escena feminista i LGTBQ de Catalunya. En aquest ordre, la poeta i rapsoda cuir Txus García; l’escriptor i dramaturg Sebastià Portell; la investigadora i activista Brigitte Vasallo; i el sociòleg i activista trans Miquel Missé.
El cicle, realitzat amb el suport de l’Ajuntament de Girona, tindrà un caràcter mensual, es desenvoluparà en quatre sessions que se celebraran els primers dimecres de cada mes.

La primera de les sessions es realitzarà el dimecres 27 de febrer a les 19h de la tarda, amb la presència de la poeta, performer i rapsoda queer Txus García, que presentarà «Este torcido amor. La ternura de los ahogados» (Edicions Bellaterra, 2018) acompanyada de l’investigador i activista LGTB, professor de la universitat de Girona, Jose Antonio Langarita.
Coneguda per fer espectacles a mig camí entre la recitació poètica, l’acció performàtica i tocs humor, dialogarem amb ella per tal de conèixer millor la seva obra i el procés de creació que l’acompanya, explorant les fronteres de la literatura i l’expressió artística en general com a lloc per a l’(auto)exploració del desig i la identitat de gènere.

 

Amb el suport de

Actualitat relacionada