Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques
Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques

L’Espai 3er Esquerra us desitja una molt bona entrada d’any!

El 2019 ja ha arribat, i amb ell, ens toca fer balanç de tot el què hem viscut junts des del 2014, moment en què neix l’Espai 3er Esquerra, el projecte cultural del Coespai. Vam néixer amb l’objectiu de contribuir a la dinamització de l’oferta cultural de la ciutat de Girona i així ha estat. […]

El 2019 ja ha arribat, i amb ell, ens toca fer balanç de tot el què hem viscut junts des del 2014, moment en què neix l’Espai 3er Esquerra, el projecte cultural del Coespai.

Vam néixer amb l’objectiu de contribuir a la dinamització de l’oferta cultural de la ciutat de Girona i així ha estat. Des de llavors, hem col·laborat amb festivals i mostres, tant institucionals com d’associacions sense ànim de lucre; hem organitzat múltiples formacions, visites i xerrades de temàtica diversa; i també convocatòries de beques i cessions d’espais.

També, amb la voluntat de consolidar-nos com a marc de referència per a les arts visuals i les pràctiques artístiques contemporànies a la ciutat de Girona, ja l’any 2013 vàrem acollir diferents activitats expositives, que a partir del 2014 adopten el format de cicle expositiu, arribant a comptar fins i tot una línia editorial pròpia, del 2015 al 2017.

No ens podem estar de donar les gràcies a tots els i les artistes, comissaris i comissàries, que han donat ànima a l’espai aquests anys. Gràcies també a tot l’equip de coworkers, que no han dubtat en donar-nos un cop de mà sempre que ha calgut; per fer tots junts del Coespai més que un espai, una família. Però si es tracta de donar les gràcies, és indubtable que les protagonistes sou vosaltres, les persones que ens heu acompanyat a cada un dels actes. Sense vosaltres no hauria estat possible, ja sou part de la família!

 

I ara… què?

El 2018 ha estat un any molt intens en què hem seguit creixent i redefinint-nos com espai. Pensant d’on venim i cap a on volem anar.

Per això mateix, perquè tenim ganes de seguir estant a l’altura de la confiança que ens heu dipositat durant aquests anys, entre torró i torró, l’equip de l’Espai 3er Esquerra hem seguit treballant de valent en la programació d’enguany. Estigueu atentes perquè venim amb energia i forces renovades!

Per ara, el que ja us podem avançar segur és que aquest any tornarem a ser presents al Dia Internacional de l’Art, i això veníem: a fer-vos extensible la convocatòria de Concurs de la Imatge d’aquest. Si esteu interessades a participar-hi, podeu presentar les vostres propostes al Centre de Creació Contemporània Nau Côclea, a l’adreça electrònica info@naucoclea.com amb l’assumpte Concurs Dia de l’Art. Teniu temps de presentar-vos-hi  fins el 15 de gener del 2019.

No badeu!

Actualitat relacionada