Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques
Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques

Programació expositiva 2018 – El procés creatiu

Aquest any, a la nostra programació expositiva del 2018, voliem afegir una activitat vinculada a les exposicions del present any, <<Horitzons>> de Marta Descamps, i <<Poesia envasada>> de Rosa Pou. Per aquest motiu vam introduir una conversa / reflexió entre diferents artistes i teòrics per veure com cada una d’elles havia afrontat el procés creatiu […]

Aquest any, a la nostra programació expositiva del 2018, voliem afegir una activitat vinculada a les exposicions del present any, <<Horitzons>> de Marta Descamps, i <<Poesia envasada>> de Rosa Pou.

Per aquest motiu vam introduir una conversa / reflexió entre diferents artistes i teòrics per veure com cada una d’elles havia afrontat el procés creatiu en els seus projectes. Aquestes reflexions van des de les reflexions sobre com han arribat als seus projectes, com els han plantejat, en quin moment són conscients de l’inici del procés..

Aquesta activitat vam decidir que fos oberta a tothom, i d’aquesta manera fer reflexionar al públic sobre el procés creatiu en aquests tipus de projectes. El vídeo és una manera de fer-ho arribar a un públic més ampli i donant disponibilitat per ser visionat en qualsevol moment.

Aquí teniu el vídeo sobre el procés creatiu en el qual participen:

Marta Descamps , Rosa Pou, Servand Solanilla i Robert Garcia

Volem agrair a Xavier Bras (Abracadabras) el seu treball i la seva disposició i a la Diputació de Girona pel seu suport.

Actualitat relacionada