Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques
Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques

Cursos de formació Espai 3r Esquerra

Comencem el curs escolar amb les noves propostes de cursos de formació de l’Espai 3r Esquerra. Aquestes son: – Fem un projecte cultural? Seguirem els passos i processos que podem fer per anar de la idea d’un projecte a la seva realització. Professora: Olga Taravilla . Del 06/10 al 27/10, dimarts de 19 a 21 […]

Comencem el curs escolar amb les noves propostes de cursos de formació de l’Espai 3r Esquerra.

Aquestes son:

– Fem un projecte cultural? Seguirem els passos i processos que podem fer per anar de la idea d’un projecte a la seva realització. Professora: Olga Taravilla . Del 06/10 al 27/10, dimarts de 19 a 21 h. Preu: entrada inversa. Aquí podeu descarregar el temari

– Iniciació Sketchup: Sketchup és un programari que ens permet conceptualitzar i modelar imatges en 3D. Basat en capes ens permet la creació d’objectes i estudis volumètrics que es pot aplicar tant al disseny, l’arquitectura, l’escultura o per realitzar projectes expositius. Professor: David Gironella, total 9h, del 03/11 al 17/11, dimarts de 18 a 21 hores. Preu: 70€. Aquí podeu descarregar el temari.

– Pla estratègic de projectes: Començarem definint els nostres valors, la nostra misió i la visió que tenim per tal de fer els projectes adequats a allò que comuniquem. A partir d’aquí establirem objectius tant econòmics com que volem aconseguir amb aquest projecte i avaluarem la seva viabilitat i sostenibilitat. Professora : Celeste Senés, total 8 hores, del 3/11 al 24/11, els dimarts de 19 a 21h. Preu: 67€. Aquí podeu descarregar el temari.

– Iniciació Arduino: Arduino és una plataforma d’electrònica oberta que es va crear per artistes, dissenyadors, aficioants i qualsevol persona interessada en crear entorns interactius. Professor: David Gironella, total 9h, del 3/12 al 17/12, els dijous de 18 a 21h. Preu 70 €. Aquí podeu descarregar el temari.

Tens diferents cursos en funció de les teves necessitats, al nostre facebook i resta de xarxes socials pots veure com es van desenvolupar l’ any anterior. T’esperem!

Actualitat relacionada