Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques
Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques

Resolució Ajudes KREAS 2015

Els projectes de l’Olga Taravilla i la Rita Andreu han estat seleccionats  Aquesta setmana hem conegut la resolució de les Ajudes KREAS 2015. KREAS és el nom de la convocatòria d’ajuts a la creació i professionalització artística de l’Ajuntament de Girona que té l’objectiu de recolzar les iniciatives i projectes d’artistes o entitats culturals de […]

Els projectes de l’Olga Taravilla i la Rita Andreu han estat seleccionats 

Aquesta setmana hem conegut la resolució de les Ajudes KREAS 2015.

KREAS és el nom de la convocatòria d’ajuts a la creació i professionalització artística de l’Ajuntament de Girona que té l’objectiu de recolzar les iniciatives i projectes d’artistes o entitats culturals de la ciutat tant a nivell econòmic com a través de la cessió d’espais i material municipal.

Entre els projectes que s’els ha otorgat la subvenció ens fa especial il·lusió destacar-ne dos les autores dels quals guarden una estreta relació amb CoEspai: l’Olga Taravilla i la Rita Andreu.

D’una banda l’Olga Taravilla, gestora cultural de les Golfes del CoEspai, continua recollint reconeixements pel projecte “Geografies del Souvenir” del qual l’Azahara Cerezo també n’es corresponsable. Després de ser les guanyadores del Premi Yvette Barbaza concedit pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’ajuda KREAS servirà per dur a terme una exposició que mostrarà els resultat d’aquest projecte de recerca sobre el souvenir a Girona-Costa Brava.

D’altra banda la Rita Andreu, comissària del cicle expositiu “Realitats Alterades” de l’Espai 3er Esquerra, ha obtingut una subvenció per a la producció del catàleg vinculat al cicle que, al mateix temps, incorporarà una peça seriada de cadascun dels artistes que hi participen i que es presentarà a finals d’any.

Actualitat relacionada