Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques
Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques

Beca Espai del 3er Esquerra

Vam començar l’aventura de l’espai 3er Esquerra al setembre de 2014 amb la programació del cicle comissariat per Azahara Cerezo “Traspassar la línia” i programant cursos de formació. Aquesta primera experiència ha estat molt enriquidora. S’han traspassat línies, creat sinèrgies i sobre tot ens han quedat les ganes de repetir un segon any. Per això, […]

Vam començar l’aventura de l’espai 3er Esquerra al setembre de 2014 amb la programació del cicle comissariat per Azahara Cerezo “Traspassar la línia” i programant cursos de formació. Aquesta primera experiència ha estat molt enriquidora. S’han traspassat línies, creat sinèrgies i sobre tot ens han quedat les ganes de repetir un segon any. Per això, per aquest 2015 programarem entre els mesos de març a desembre per dinamitzar l’espai tant amb les exposicions, “Realitats alterades”, aquest any comissariat per Rita Andreu, amb la programació de nous cursos i la convocatòria de la Beca Espai.

La beca consisteix en la cessió d’un espai de creació a “Les Golfes” per a la producció d’obra que s’exposarà dins del cicle expositiu “Realitats Alterades” del projecte 3r. Esquerra. Amb la concessió d’aquesta beca CoEspai pretén ajudar, presentar i difondre treballs artístics. L’elecció dels artistes participants es realitzarà de conformitat amb les disposicions establertes en la present convocatòria d’artistes i que es concreta en les següents bases que us podeu descarregar.

Actualitat relacionada