Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques
Centre de creació, producció i exhibició de pràctiques artístiques

Cursos de formació a l’ espai 3r Esquerra

En l’actualitat, a conseqüència de les noves tendències socials influïdes pels nous recursos tecnològics, l’ús pràctic de les tècniques de creació i difusió esdevé imprescindible per a qualsevol tasca dins de l’àmbit humanístic i principalment en aquelles especialitats, les pràctiques artístiques, en les quals les imatges i les eines informàtiques esdevenen un recurs imprescindible pel […]

En l’actualitat, a conseqüència de les noves tendències socials influïdes pels nous recursos tecnològics, l’ús pràctic de les tècniques de creació i difusió esdevé imprescindible per a qualsevol tasca dins de l’àmbit humanístic i principalment en aquelles especialitats, les pràctiques artístiques, en les quals les imatges i les eines informàtiques esdevenen un recurs imprescindible pel desenvolupament dels projectes.

Volem oferir un espai de formació a creadors i creadores de les comarques gironines que giri al voltant de les noves tecnologies per facilitar-los eines tant per desenvolupar noves formes d’expressió artística com per adquirir formació per explicar els seus propis projectes personals en relació amb les pràctiques artístiques.

Ja està oberta la inscripció al cursos de formació del projecte 3r esquerra que començaràn aquest setembre. Aquí podeu fer una ullada i seleccionar aquell que més us pot interessar. Els cursos que actualment tenim oberta inscripció: Iniciació Arduino, Iniciació Illustrator, Iniciació Sketchup, Eines multimèdia aplicades a la metodologia i comunicació de les pràctiques artístiques, mòduls I i II i iniciació html5 + css. Podeu descarregar-vos el tríptic amb més informació

Actualitat relacionada